heinäkuu 24, 2019

Festarikampaukset 2019

Suomen kesäviikonloput täyttyvät erilaisilla musiikkitapahtumilla ja -festivaaleilla. Satoi tai paistoi, festarit saavat juhlakansan antamaan kaikkensa sekä heittäytymään mitä luovimpiin asuihin ja asusteisiin. Kruunuina mielenkiintoisille asukokonaisuuksille toimivat upeat kampaukset hiuskoristeineen ja glittereineen. 

Oonan festarikampaus vesiputous tyylinen letti, edestä- Qtime Hair Design

Qtimen Kira, Emmi, Kiki ja Maarit tekivät festarikampauksia, joista ei puutu kuin tuhannet kanssafestaajat ympäriltä. Inspiraation lähteinä kampauksille toimivat niin tyylien sekoittaminen, tunnetuimmat festivaalit, vuoden 2019 muoti kuin Fanta-tölkin värimaailma. 

Huolettoman huoliteltua 

Sandran irokeesimainen pinnikampaus on kuin pieni pala RuisRockia. Raikas ja huoleton kampaus saa näyttävän ja huolitellun lopputuloksen yksinkertaisilla pinneillä. Tämä on suunniteltu kestämään kovimmatkin festarit.

Kira teki Sandran hiuksiin ensin laineikkaan kiharan, jonka tupeerasi voimakkaasti lisätäkseen pohjaan volyymia. ”Lisäämällä hiuksiin runsaasti tuotteita, kuten Sebastian shaper fierce lakkaa ja drynamic kuivashampoota, ja tupeeraamalla pohjan, kampaus kestää pitkällekin iltaan.”, Kira vinkkaa. 

Puoliympyrän muotoon asetellut pinnit ovat Kiran oma näkemys kampauksesta. Muunneltavuutta ja persoonallisen lookin kampaukseen saa lisäämällä pinnien määrää tai jopa kiinnittämällä hiusten pääliosan.

Sandran festarikampaus - sivulta - Qtime hair design Sandran festarikampaus - edesta - Qtime hair design Sandran festarikampaus - sivulta - Qtime hair design

Sandralle Kira teki pinnikampauksen, jossa pääliosa liikkuu vapaasti.

Yksinkertaista ja kaunista 

Sitä on Emmin tekemä lettikampaus Oonalle. Jotta letti ei olisi tavanomainen, Emmi pujotti letin väleihin sivuilta hiusosiota luoden letistä runsaamman ”vesiputous” tyylisen lopputuloksen. 

Emmi halusi luoda kampauksen, joka on myös helppo toteuttaa itse. Festaria ajatellen kiinni oleva kampaus tuo myös huolettomuutta hiushaasteista. Halutessa kampaukseen lisää omanlaista tyyliä, siihen voi lisätä itselle mieluisia isoja pinnejä tai muita hiuskoristeita. 

Oonan festarikampaus vesiputousletti - sivulta - Qtime Hair Design Oonan festarikampaus vesiputous tyylinen letti - Qtime Hair Design Oonan festarikampaus lettikamapus -  Qtime Hair Design

Oonan vesiputousmainen letti on helppo tehdä itsekin ja toimiva festareille.

Väriä ja volyymia

Sinin toispuolinen lettikampaus tuo ulottuvuutta kokonaisuuteen ja saa aikaan säväyttävän festarityylin. ”Haimme Sinin kanssa epätavanomaista lookia. Silmämeikki on mielenkiintoinen ja näkyy kauniisti aurinkolasienkin takaa. Haimme värimaailmaan jatkumoa lisäämällä hiuksiin raitoja silmämeikin luomivärillä.”, Maarit kertoo. 

Maarit teki Sinin kampauksen pohjalle kreppauksen, johon saatiin lisävolyymiä kuivashampoon sekä tupeerauksen avulla. Hollantilaisella letillä aloitettu sivuletti jatkuu kohti niskaa solmuletillä. Valttikorttina Maaritin tekemässä lookissa on sen muunneltavuus: erityylisellä ja eri kohtaan asetellulla letillä saadaan vaihtelevuutta tai lisäämällä glitteriä meikkiin saadaan lisäkontrastia lopputulokseen.

Sini festarikampaus - Qtime Hair Design

Maaritin tekemässä kampauksessa inspiraationa toimi Fanta-tölkki.

Kruunu pään päällä

Olemme tottuneet tekemään kampauksia pääliosasta taaksepäin tehtyinä, mutta Kiki haki *Janinan hiuksiin päinvastaisuutta. Keskijakaus erottelee kahta solmulettiä, jotka Kiki teki niskasta otsan suuntaisesti. Ylitse jäävät osuudet pujoteltiin taaksepäin solmujen väleihin. 

”Rastoihin on helppo saada erilaisia lettikampauksia ja niistä saa näyttäviä ja tyylikkäitä.”, Kiki kertoo. Monimuotoisuutta kampaukseen voi tuoda erilaisin hiuskoristein, kukkasin tai hiuskoruilla.

Janinan festarikampaus - rastat - Qtime Hair DesignJaninan festarikampaus - rastat - Qtime Hair Design
Kikin tekemä solmuletti rastoihin kulkee päinvastaisesti  takaata otsan suuntaisesti.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.