toukokuu 18, 2020

Ennakkoluulot pois – Trainee kampaaja on oiva valinta

Traineekö kokematon? Tuskin!
Ennakkoluulot pois; Qtimessa tehdään toisin.


Maarit suoritti Qtimella viimeisen harjoittelunsa ollessaan opiskelija. Hän valmistui vuosi sitten kampaajaksi ja on siitä lähtien työskennellyt Qtimen kokoaikaisena työntekijänä.
 

Kaikki kampaajamme, Trainee Hair Designer -tasosta lähtien, ovat valmistuneita kampaajia. Koulu opettaa perusoppeja ja me Qtimen työskentelyfilosofiaa ja hiusten teknistä leikkaamista, sekä värjäämistä.

 Koska alalta kertynyt kokemus ei vielä tarkoita työskentelyfilosofiamme hahmottamista, aloittavat niin uudet kuin kokeneemmatkin kampaajat ensimmäiseltä tasolta. Siitä etenemme askel kerrallaan Sassoon-tekniikan sisäistämisen ja hallitsemisen mukaan. Trainee ja Junior Hair Designerit eivät siis ole kokemattomia kampaajia – heitä perehdytetään ”Qtimen tavoille”.   
 

Kikillä oli pohjalla jo työvuosia kampaajana aloittaessaan Qtimella. Tällähetkellä Kiki on Junior tasolla.
 

 Seuraavien tasojen kampaajilla, Hair Designer, Advanced Hair Designer ja Top Hair Designer, on vankempi hiustenkäsittelytaitojen ja muoto-opin perusta sekä enemmän työskentelykokemusta tekniikan ja filosofiamme ohjaamina.

 Qtime-kampaaja, tittelistä huolimatta, on siis aina erittäin hyvä ja luotettava valinta.
 

Vinkki: sinun kannattaa varata hieman ekstra-aikaa Trainee- ja Junior -kampaajillemme varatuille kampaamokäynneille, sillä ohjaamme heitä sekä konsultaatiossa että työskentelyssä.
 

 Tervetuloa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.