huhtikuu 03, 2019

Emmi – "Kempeleen Kardashian"

Qtimella lähes neljä vuotta työskennellyt Emmi Ruusu on tiimin äidillinen huolehtija, joka rakastaa luontoa ja arjen pieniä hemmotteluhetkiä. Valloittavasta hymystä tunnettu Top Hair Designer, on sekä tarkka leikkaaja ja loistava asiakaskokemuksen luoja – Emmin asiakkaat saavat lähes kuninkaallista kohtelua istuessaan hänen tuoliinsa.

Parturi-kampaaja Qtime Emmin hääkuva

Emmin häitä vietettiin viime elokuussa.

Emmi saapuu rentona ja onnellisena kahvilaan, jossa sovimme tapaavamme. Alkuhiljaisuudessa tilaamme kakkupalan kermavaahdolla ja lattet, minkä jälkeen istumme keskustelemaan. 

”Rakastan juuri tällaisia pieniä, arjen hemmotteluja. Aina ei tarvita mitään isoa tai kallista tekemistä, yksin vietetty hiljainen aamuhetki ja lounas ulkona tai kahvi kahvilassa, riittävät saamaan saman hyvän olon.”

Samankaltaisia kokemuksia Emmi selkeästi haluaa antaa asiakkailleen – hetken hemmotteluhetkiä. Kaunis, asiakkaalle sopiva leikkaus ja väri, asiakkaan omaan tyyliin sopien, inspiroivat Emmiä. 

Oulangan joella kanoottiretki

Emmi nauttii luonnosta ja sen antamasta hiljaisuudesta, kuten Oulangan joella tehdyistä kanoottiretkistä.

Kempeleestä kotoisin oleva Emmi valmistui yhdeksän vuotta sitten Oulun seudun ammattiopistosta parturi-kampaajaksi ja myöhemmin stylisti-meikkaajaksi Pohjois-Suomen meikki ja maskeeraus koulusta. Valmistumisen jälkeen hän toimi yrittäjänä hyvän ystävänsä liikkeessä HiusTeamissä, jossa tutustui Sassoonin filosofiaan ja kehitti teknistä osaamistaan. 

Viiden vuoden jälkeen, elämä kuljetti Emmin pääkaupunkiseudulle, jossa sattumien kautta löytyi tie Qtimeen. Palaset loksahtelivat paikoilleen Emmin aloitettua työt Qtimessa – samaan aikaan löytyi ihana ja rakas oma koti Vantaan Tammistosta. 

Parturi-kampaaja Qtime Emmin siskot

Emmi siskojensa kanssa.

Kuunnellessa Emmin tarinaa, ymmärtää perheen ja ystävien olevan hänen elämän suola. Kaksi Emmin siskoista asuu pääkaupunkiseudulla. Yhteensä jopa neljän siskon isosiskona, Emmille on luonnollista huolehtia muista ja muiden hyvinvoinnista. ”Olen todella läheinen siskojeni kanssa, tehdään aina kaikkea kivaa yhdessä.”  

Qtimen kollegat ovat Emmille kuin toinen perhe – työkavereiden kesken huumorilla käytetty ”Kempeleen Kardashian” kertoo Qtimen iloisesta ja rennosta ilmapiiristä. ”Heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien musta on tuntunut, kuin olisin kotona.”, Emmi muistelee.

”Emmi on ihana!”, Qtimen Kira toteaa painottaen sanaa ihana. ”Aina kun Emmi tulee töihin, niin tulee itse todella hyvälle tuulelle.”, Sanni jatkaa. Ronja vielä lisää Emmin olevan äidillinen, ystävällinen, kiltti ja asioihin aikuismaisesti suhtautuva sekä huolellinen leikkaaja. 

Emmin häämatkalta

Kauniiden sanojen lisäksi tiimi on antanut Emmille rohkeutta ja itsevarmuutta, niin ihmisenä kuin työntekijänä. ”Inspiroidun joka päivä mun taitavista työtovereista.”, Emmi ihannoi. Lempeyden ja kiltteyden sekä huolellisen puolen takaa löytyy myös toinen, ystävien kutsuma, ”hömelö” puoli. Extempore reissut ja elämään heittäytyvä asenne, pitää Emmin onnellisena ja menossa, milloin missäkin. 

On vaikea kuvitella Emmiä omaa ääntään etsivänä, ujona ja hiljaisena. Edessäni istuu nyt vahva, fiksu, sosiaalinen ja puhelias nainen, joka uskaltaa haaveilla isosti. Ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta jos Emmi saisi tehdä huomenna ihan mitä vain, hän lähtisi pohjoisen luontoon.  

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.