elokuu 28, 2018

Blonde Journal: vaalennus raidoittamalla

Qblogin uusi juttusarja Blonde Journal avaa silmäsi hiusten vaalentamiseen kampaamoiden huipputasolla. Vastaamme sarjan eri osissa aiheen polttaviin kysymyksiin. Miten saan Instagram-blondin? Millaisia vaihtoehtoja on olemassa? Mitä se maksaa? Pysy siis kuulolla!

qtime blonde journal vaalennus raidatqtime blonde journal vaalennus raidat

Blonde Journal osa 1

Blonde Journalin ensimmäisessä osassa Qtimen Top Hair Designer Sini toteuttaa asiakkaansa, Kristinan, toiveen viileästä, vaaleasta ja hieman pastellisesta hiusväristä raidoittamalla.

”Kristinan hiukset ovat jo valmiiksi väriltään vaaleat, joten sävyn saaminen entistä vaaleammaksi on helppoa. Lisäksi hiusten kunto, joka on aina yksi vaalentamisen tärkeimmistä perusasioista, on oikein hyvä.”

qtime blonde journal vaalennus raidat

Kristinan hiukset ennen vaalennustyötä ja sävytystä.

Miksi vaalennus toteutetaan juuri raidoittamalla?

”Raidoittaminen sopii hyvin herkälle hiuspohjalle, sillä vaalennusaine ei osu silloin hiuspohjaan. Kasvurajastakaan ei tule viivasuora, vaan luonnollinen. Eläväisempi tyvi näyttää todella hyvältä, vaikka latva onkin kirkas vaalea.”

Raidoitettuaan lähes koko tukan, Sini viimeistelee uuden värin sävytyksellä pesupaikalla.

”Saimme hiusten kultaisuuden hyvin pois. Lopputulos on viileä vaalea, johon saimme hyvää vaihtelua pastellisella vivahteella. Todella kaunis ja kirkas väri.”

qtime blonde journal vaalennus raidatqtime blonde journal vaalennus raidat

Työhön kulunut aika: noin 2,5 tuntia.

Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana: noin 195 €.

Huomaathan, että lopulliseen hintaan vaikuttaa kampaajasi taso, hiustesi pituus, vaalennukseen käytetty aika ja Olaplexin käyttö.

Jokainen vaalennustyö on yksilöllinen. Ilmainen konsultointi on aina suositeltavaa. Saat tarkemman arvion juuri sinulle sopivista mahdollisuuksista, vaihtoehdoista, työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.