marraskuu 28, 2018

Blonde journal: vaalennus ja herkkä hiuspohja

Qblogin uusi juttusarja Blonde Journal avaa silmäsi hiusten vaalentamiseen kampaamoiden huipputasolla. Vastaamme sarjan eri osissa aiheen polttaviin kysymyksiin.

Qtime Blonde Journal vaalennus herkkä hiuspohja

Blonde journal: osa 4

Hiusten vaalennus on melko voimakas käsittely, jota herkkähiuspohjainen saattaa vältellä. Vaalennusta edellyttävät houkuttelevat, viileät vaaleat ja pastellivärit ovat kuitenkin mahdollisia, vaikka hiuspohja olisikin herkkä – kampaajan taidot ja tekniikka ratkaisevat!

Violetti laventeli, joka on mieluummin kylmä sinertävä kuin vaaleanpunaiseen taittava. Siinä Annan asiakkaan Essin ajatukset tulevasta hiusväristä. Koska toiveväri edellyttää hiusten vaalentamista, ja Essillä on herkkä hiuspohja, toteuttaa Anna vaalennuksen raidoittamalla. Juuri raidoitustekniikalla hän välttää aineen suoran kontaktin päänahkaan.

Qtime Blonde Journal vaalennus herkkä hiuspohja

Essin hiukset ennen vaalennusta ja sävytystä.

”Essillä on paksut hiukset, noin 15 cm tummaa tyvikasvua ja vanhoja värijäämiä latvassa. Jotta lopputulos on toivottu, on pohja saatava mahdollisimman vaaleaksi. Aloitan värimuutoksen raidoittamalla tumman kasvun, jonka jälkeen tasoitan latvaa putsaamalla vaaleita värijäämiä vaalennusaineella. Olaplex suojaa hiuksia vaalennuksen yhteydessä.”

Kun pohja on sopivan vaalea, hiukset sävytetään pesupaikalla.

”Wellan Color Fresh Create -linja ja KC:n Color Mask Paint eivät ole hapettuvia värejä, joten ne ovat hyviä vaihtoehtoja myös herkkään hiuspohjaan.”

Lopputuloksena syntyi toivottu violetti laventeli. Kylmät vaaleat sopivat Essille hyvin; ne heleyttävät ihoa ja korostavat silmien väriä. Jos laventeli olisi taittanut sinertävän sijasta vaaleanpunaiseen olisi vaikutelma ollut lämmin.

Qtime Blonde Journal vaalennus herkkä hiuspohjaQtime Blonde Journal vaalennus herkkä hiuspohja

Vastaavasta värimuutoksesta haaveilevan on hyvä ottaa huomioon muutoksen kesto. Haastava pohja, paksut hiukset ja raidoitustekniikka venyttivät Annan ja Essin projektin jopa viiteen tuntiin.

Jos hiuspohja ei ole herkkä, nopeuttaa vaalennusaineen levittäminen koko päähän raidoittamisen sijaan urakkaa huomattavasti. Anna suositteleekin ottamaan etukäteen yhteyttä kampaamoon esimerkiksi juuri vaaleasta pastelliväristä haaveillessa. Konsultaatio selkeyttää mahdollisuuksia, toteutukseen kuluvaa aikaa sekä hintaa.

Työhön kulunut aika: noin 5 tuntia.

Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana: noin 375 €.

Huomaathan lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät: kampaajasi taso, hiustesi pituus ja paksuus, vaalentamiseen käytetty aika sekä Olaplexin käyttö.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.