joulukuu 12, 2018

Blonde journal: vaaleiden hiusten freesaus

Hiusten vaalennus on iso investointi. Kun se on tehty hyvin jo alusta alkaen, kannattaa väriä ylläpitää. Blonde journal vastaa tässä osassa siihen, miten herättää henkiin vaaleiden hiusten kirkkaus.

qtime blonde journal vaalean freesaaminen

Blonde journal osa 5

Qtimen Anna suosittelee vaalennustöiden oheen kevyttä freesausta, jolla vaaleasta saa helposti ja hellävaraisesti taas hyvännäköisen. Aina ei tarvitse toteuttaa uutta 200-300 €:n vaalennusta, sillä väliin sopii kevyempikin huolto.

Annan asiakkaan, Annin, hiuslaatu on paksu ja värjäysprosessin aikana siitä vapautuu paljon lämpimiä pigmenttejä. Ajan myötä hius samenee sen verran paljon, että se ikään kuin tummuu. Kun mielessä on koko tukan kirkastaminen, on kevyt freesaus, joka palauttaa vaalean hiusvärin aikaisemman kirkkauden ja viileyden, nappivalinta.

Annin hiukset vaalennettiin noin kaksi kuukautta sitten. Sillä välillä hän on muun muassa lomaillut Dubaissa. Aurinko ja uima-altaan kloorattu vesi tekevät hyvää mielelle, mutta eivät hiuksille. Väri samenee auringon ja uimaveden lisäksi ilmansaasteista, usein myös hopeashampoon runsaasta käytöstä.

qtime blonde journal vaalean freesaaminen

Annin hiukset ennen värin freesaamista.

Freesaus aloitetaan Crystal Clear -käsittelyllä, joka poistaa hiuksista epäpuhtauksia ja myös suoravärijäämiä. Anna levittää tuotteen hiuksiin, jonka jälkeen se vaikuttaa lämmössä noin 5-45 minuuttia riippuen halutusta lopputuloksesta. Tämän jälkeen hän pesee hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, joka tehostaa puhdistusta.

Hoidon jälkeen Annin hiukset ovat sävyltään lämpimät ja kellertävät. Pesupaikalla Anna jatkaa freesausta tekemällä kiiltosävykäsittelyn, joka palauttaa kiillon ja toivotun sävyn eli tässä tapauksessa viileyden. Lisäksi Olaplex-käsittely, kiiltosävykäsittelyn yhteydessä, rakennepaikkaa muun muassa voimakkaan auringon aiheuttamia vaurioita. 

qtime blonde journal vaalean freesaaminenqtime blonde journal vaalean freesaaminen

Lopputulos on luonnollinen, raikas ja kirkas vaalea. On vaikea uskoa, ettei takana ole suurempaa vaalennusoperaatiota.

”Jo näillä pienillä huoltotöillä hiuksiin saa ison eron. Väri voi hyvin pitkään. Vaihtoehtoja on monia, ja niistä ammattilainen tietää, mikä sopii hiuksillesi parhaiten”, Anna kertoo.

Työhön kulunut aika: noin 45 minuuttia – 1,5 tuntia.

Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana: noin 120 €.

Huomaathan lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät: kampaajasi taso, hiustesi pituus ja Olaplexin käyttö.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.