tammikuu 23, 2019

Blonde Journal – Hiusten vaalentamisen hinnoittelu

Qblogin Blonde Journal etenee kuudenteen osaansa, jossa avaamme hiusten vaalentamisen hinnoittelua.

Qtime Blonde Journal vaalennus hinnoittelu

Blonde journal osa 6

Instagramissa toinen toistaan upeampi kuva pitkistä, vaaleista hiuksista kilpailee huomiostasi. Muutokset suupieliä kohottavien ja uusia hiushaaveita herättävien kuvien taustalla ovat kuitenkin useiden tuntien ja parhaimmillaan, jopa satojen eurojen arvoisia hiustöitä.

Miksi näin?

Vaalennus vaalentaa

Värjätyt hiukset eivät vaalene vaaleammalla hiusvärillä, vaan vaalennusaineella, joka purkaa jo olemassa olevaa hiusväriä. Vaalennusaine taas on hinnaltaan kalliimpaa, kuin hiusvärit.

Värjäämätön hius sen sijaan vaalenee myös hiusvärillä. Kuitenkin kaikkien hyvin vaaleiden värien, kuten platinablondin ja pastellivärien, toteuttaminen edellyttää puhtaan vaaleaa pohjaa, joka usein saavutetaan juuri hiuksia vaalentamalla.

Koska vaalennus vaalentaa eikä värjää, ovat hiukset operaation jälkeen kuin välivaiheessa, väriltään kellertävän tai oranssisen vaaleat, ja tarvitsevat lopuksi sävytyksen.

Qtime Blonde Journal vaalennus hinnoittelu

Edi toteutti Railin hiusmuutoksen ruskeasta helmiäisen hohtoiseen vaaleaan. Työhön kului noin kuusi tuntia. Hinta-arvio Hair Designerin toteuttamana 315 €. 

Aika

Vaalennus hinnoitellaan tuntihinnalla, joka on Qtimessa 99 €/tunti, juniorilla 69 €/tunti. Se monta tuntia hiustesi vaaleneminen kestää, riippuu hiuslaadusta ja värjäyshistoriasta. Keskimääräisesti aikaa kuluu yhdestä tunnista tunteihin.

Vaalennusaineen levittäminen ohuisiin hiuksiin on nopeampaa, kuin paksuihin, mutta sitä merkittävämpää on värjäyshistoria. Esimerkiksi paljon värjätty, hyvin tumma tukka on haastavampi vaalennettava, kuin jo valmiiksi vaalea hius. Värjäämättömät hiukset taas vaalenevat helpoimmin.

Hiusten vaalenemiseen kuluvaa aikaa ei siis voi tietää etukäteen; se on hyvin yksilöllistä. Yksi kampaajasi tärkeimmistä tehtävistä onkin seurata muutoksen etenemistä. Usein yksi vaalennuskerta riittää, toisinaan tarvitaan kaksi.

Sandran vaalennuksen haasteena oli muun muassa suoravärijäämät. Kiran toteuttama projekti kesti noin 5-6 tuntia. Hinta-arvio Hair Designerin toteuttamana noin 365 €.

Vaalennustekniikka

Aikaan ja sitä kautta myös hintaan vaikuttaa tapa, jolla vaalennus toteutetaan. Aine voidaan levittää koko päähän tai raidoittaa. Raidoitustekniikka, jossa vaalennusaine ei koske hiuspohjaan, sopii erityisen hyvin herkälle hiuspohjalle. Näistä kahdesta tavasta raidoittaminen vie enemmän aikaa ja tarvikkeita kuten foliota.

Qtime Blonde Journal vaalennus hinnoittelu

Anna toteutti vaalennuksen Essin hiuksiin raidoittamalla. Koko muutokseen kului noin viisi tuntia. Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana noin 375 €. 

Olaplex

Vaalennus on melko rankka käsittely hiuksillesi. Siksi suosittelemme sen yhteyteen Olaplex-käsittelyä, joka hoitaa ja vahvistaa hiusta vaalennuksen aikana. Vaalennuksen jälkeen hyvinvoivissa hiuksissa sävy säilyy paremmin ja hiuksia on helpompi käsitellä.

On kuitenkin hyvä huomioida, ettei Olaplex sisälly vaalennuksen hintaan, vaan hinnoitellaan erikseen käytetystä määrästä riippuen. Hinta alkaen 30 €.

 

Jos haaveilet hyvin vaaleista hiuksista, suosittelemme ilmaista noin 15 minuutin konsultointia ennen varsinaisen ajan varaamista. Saat tarkemman arvion sinulle sopivista vaihtoehdoista, työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.