heinäkuu 25, 2019

Anna jää äitiyslomalle syyskuun lopulla

Top Hair Designer Anna jää äitiyslomalle 27.9. lähtien. Tarkkaa ajankohtaa töihin paluusta on vaikea määrittää, mutta hän kertoo olevansa todennäköisesti lähemmäs vuoden poissa.

Elokuun alusta lähtien ajanvaraukset saa Annalle ainoastaan häneltä suoraan. Nettivarausta ei voi siis suorittaa. Aikoja on vähän, joten kannattaa toimia nopeasti. Vähäisten aikojen vuoksi Anna ei myöskään valitettavasti kykene ottamaan uusia asiakkaita itselleen ennen äitiyslomaa.

Muutoksista tai mahdollisista satunnaisista vapaista ajoista tiedotetaan Qtimen sivuilla ja somessa.

Annalle ajan voit varata sähköpostiosoitteesta anna.vuoristo@gmail.com tai soittamalla numeroon 044 777 0776. Jos Anna ei ole paikalla soittaessasi, jätäthän soittopyynnön.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.