heinäkuu 13, 2017

5 kampausvinkkiä lyhyille hiuksille

Kokosimme kesän parhaita, arkeen ja juhlaan sopivia, kampausvinkkejä lyhyille ja hartiamittaisille hiuksille. Normiponnari saa mennä menojaan!  

Maiju – trendikkäämpi, rennompi wet-look

Mitä tarvitset: Sebastian Resintec -muotoilusiirappia, Sassoon Illuminating Oil -hiusöljyä, hyvän harjan föönaukseen ja Sassoon Edit Hold -hiuslakkaa.

Levitä märkiin, juuri pestyihin hiuksiin käsien kautta Resintec -muotoilusiirappia. Tuote antaa hiuksille rakennetta, jotta se ei ole veltto föönauksen jälkeen. Kuivaa hiukset taaksepäin harjalla harjaten hiuspohjaa myöten lähes kuiviksi. Älä pöllytä! Levitä käsiin Illuminating-öljyä, joka tuo kiiltoa ja kosteaa vaikutelmaa. Vedä hiuksia sormin edestä taakse päin. Sormilla tekemäsi liike saa jäädä näkyviin hiuksiin. Suihkuta vielä lopuksi Edit Hold -lakkaa.

Vinkki: Älä tee tätä lookkia suoraan märkään tukkaan. Kuivaa hiukset ensin lähes kuiviksi ja tee kosteampi look hiustuotteilla. Lopputulos on huolitellumpi.

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

Hiukset laittoi Emmi Ruusu ja meikin teki Linda Lehto

Ida – kalanruotoletti toimii kesäkampauksessakin

Mitä tarvitset: Sebastian Shine Crafter -vahaa, Sassoon Shine Spray -kiiltolakkaa, vahvaa hiuslakkaa  ja hiuslenkkejä.

Erottele sopivat osiot hiuksistasi ja kierrä niitä itsensä ympärille pään myötäisesti edestä taakse. Kiinnitä hännät yhteen ponnarille. Suihkuta päälaelle Shine Spray -kiiltosuihketta ja nostele hiuksia kevyesti hieman koholle. Levitä käsiin Shine Crafter -vahaa ja letitä poninhäntä kalanruotoletille. Kiinnitä hiuslenkillä ja piilota lenkki kiepauttamalla pieni hiussuortuva ponnarista sen ympärille. Käytä apuna vahvaa hiuslakkaa.

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

Hiukset laittoi Emmi Ruusu ja meikin teki Linda Lehto.

Kira – glamouria rennosti

Mitä tarvitset: kiharruspuikon, Sassoon Shine Spray -kiiltolakkaa ja Sebastian Dynamic -kuivashampoota.

Suihkuta puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin Shine Spray -kiiltosuihketta. Ota hiuksista sopiva osio ja käännä se alaspäin kiharalle. Kiinnitä hiuspinnillä hiuspohjan tuntumaan jäähtymään. Tee näin kunnes koko tukka on kiharrettu. Poista lopuksi kaikki hiuspinnit ja harjaa kiharat hellästi auki suihkuttamalla samalla tyveen Dynamic-kuivashampoota. Suihkuta vielä lopuksi Shine Spray-kiiltosuihketta kiinnittämään ja tuomaan kampaukseen kiiltoa.

Vinkki: Jos haluat loivempaa kiharaa, ota hiuksista keskikokoisia osioita, ja vastaavasti tiheään kiharaan pienempiä osioita.

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

Hiukset laittoi Nina Helin ja meikin Linda Lehto.

Jenna – erilaiset saparot

Mitä tarvitset: Sebastian Shine Crafter -vahaa, Sebastian Shaper Fierce -hiuslakkaa, kaksi hiuslenkkiä ja pari hiuspinniä.

Jaottele hiukset päältä kahteen osioon. Jätä hiuksia kuitenkin sopivasti myös korvan päälle. Levitä Shine Crafter -vahaa käsien kautta hiuksiin, jotta pikkuhiukset pysyvät kurissa ja letityskin sujuu helpommin. Letitä, kiinnitä häntä hiuslenkillä ja taivuta se samalla pampulaksi. Kiepsauta vielä hännän loppu pampulan ympärille piilottaaksesi hiuslenkin. Kiinnitä pinnillä. Tee sama toiselle puolelle.

Vapaisiin hiuksiin voit tehdä raudalla loivaa kiharaa, jonka harjaat auki kiehkuroiden jäähdyttyä. Suihkuta vielä koko tukkaan Shaper Fierce -hiuslakkaa.

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

Hiukset laittoi Emmi Ruusu ja meikin teki Linda Lehto.

Ronja – trendikäs vaihtoehto perusponnarille

Mitä tarvitset: Sassoon Shine Spray -kiiltolakkaa, hiuslenkin ja muutaman hiuspinnin, suoritusraudan tai puikon, Sebastian Dynamic+ -kuivashampoota ja Sassoon Edit Hold -hiuslakkaa.

Anna päänahan levätä ja vedä tänään vain osa hiuksista ponnarille. Suihkuta hiustesi tyveen Dynamic plussaa ja vedä noin puolet ylös ponnarille pään korkeinpaan kohtaan. Kierrä poninhäntä rennolle pompulalle itsensä ympärille ja kiinnitä pinnillä. Suihkuta vapaisiin hiuksiin Shine Spray -kiiltolakkaa ja tee suoristusraudalla loivaa kiharaa, jossa siinäkin saa olla rentoa, jopa nopeasti sutaistua fiilistä. Suihkuta vielä lopuksi Edit Holdia koko tukkaan.

Vinkki: Jos omasta ponnaristasi jää liian pieni pompula, voit kokeilla myös lisätukkasuortuvaa tuomaan volyymia tupsuun.

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

QTime kampausvinkit lyhyet hiukset

Hiukset laittoi Nina Helin ja meikin teki Ronja Tiittanen.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.