lokakuu 16, 2016

Tervetuloa Kira ja Niki

Olemme saaneet QTime-tiimiimme lisää ihastuttavia ja ihailtavia persoonia. Uusimmat tulokkaat Kira ja Niki työskentelevät meillä Trainee Hair Designer -titteleillä parturi-kampaajan opintojensa ohessa. He leikkaavat ja värjäävät hiuksia ohjatusti. 

Tulevia uraohjuksia yhdistää monet asiat kuten haave parturi-kampaajan työstä. Kiralle se on ollut tavoite jo lapsuudesta. Niki taas löysi intohimon alaan opiskeltuaan ja myös työskenneltyään ensin monen alan ammattilaiseksi.

Uusina työkavereina Kira ja Niki ovat hauskoja ja innostavia. Sinua he ilahduttavat tarkkuudella ja täsmällisyydellä.

Rohkeus ja motivaatio kehittyä huippuosaajiksi vievät molemmat pitkälle.

Trainee Hair Designer -hiustenleikkuut alkaen 32 € ja värikäsittelyt alkaen 75 €. Tarkemmat hinnat löydät täältä.

Varaa aikasi pikimmiten!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.