huhtikuu 10, 2013

Muotia maailmalta

QTimen kampaajat kävivät taas inspiroitumassa Studiolla. Wellan Nordic team esitteli huikean kevät-kesämalliston, joka on saanut innostuksensa muodin, kulttuurin ja musiikin välisistä suhteista.

Erilaiset musiikkityylit saavat aikaan erilaisia fiiliksiä ja herättävät mielikuvia: muodot, värit ja äänet kuvastavat persoonallisuuden eri puolia.

TrendVision 2013 koostuu neljästä eri kokoelmasta, jota on ollut luomassa todella kansainvälinen ryhmä. Löytyy Japanilaisen geishan modernisoitua versiota, puuterisiin pastellisävyihin yhdistettyjä vahvoja värejä, venäläistä glamour diiva lookia, jossa on sekoitettu vaaleanpunaista kultaa, vihreää kultaa ja platinaa. Jotkut väreistä oli hieman ”haalistuneen” näköisiä. Kattavasta paketista jokainen sai poimittua omaa näkemystä miellyttävät trendit!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.