marraskuu 11, 2018

Haemme sisältömarkkinoijaa!

Haemme kokemuksen nälkäistä ja kauneuden alasta kiinnostunutta sisältömarkkinoijaa nykyisen markkinoijamme äitiysloman ajaksi. 

Etsimme henkilöä, joka hallitsee somen, on hyvä kirjoittamaan ja rohkea toteuttamaan. Emme ole se pölyttynyt nurkkakampaamo, vaan someen ja sisältöihin panostava, aidosti hyödyllistä lisäarvoa asiakkailleen tuottava ja Qtime-yhteisöä rakentava yritys.

Tehtäviäsi ovat:

  • Päivittää Qtimen somea markkinointisuunnitelman mukaisesti.
  • Toteuttaa ja kirjoittaa Qtimen Qblogin sisältöjuttuja ammattilaisiamme haastattelemalla.
  • Työskennellä nettisivujemme kanssa (Qblog ja mahdollisia pieniä muutoksia tarvittaessa sivuston sisältöön.)
  • Ottaa kuvia ja videoita (mobiili). Jos sinulla on järkkäri ja taito kuvata, katsomme sen eduksesi.

Uteliaisuus, oma-aloitteisuus, luotettavuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sillä oletko introvertti vai ekstrovertti, ei ole väliä, kunhan olet kiva tyyppi. Hiusalan kokemusta et tarvitse.

Tiimimme jäsenenä saat vapautta ja vastuuta, hyvää kokemusta sisältömarkkinoinnista ja materiaalia onlineportfolioosi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv: karoliina@qtime.fi 9.12.2018 mennessä. Huomaathan, että etenemme hakijoiden kanssa heti hakemuksen saatuamme.

Jos etsit markkinointiharjoittelua, mainitse se hakemuksessasi; myös harjoittelu on mahdollinen.

Kuva: Heidi Kouvo

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.