lokakuu 11, 2021

Päivittyneet Qtimen turvallisuuskäytännöt

Näin me Qtimessa huomioimme koronavirustilanteen ja sen uusimmat tiedotteet:

-Huolehdimme hygieniasta tehostetusti, kuten tähänkin asti. Tämä tarkoittaa yleistä siisteyttä, kosketuspintojen, asiakaspaikkojen ja työvälineiden desinfiointia asiakkaiden välissä.

-Käsidesiä on tarjolla kassalla ja wc:ssä. Me pesemme ja desinfioimme käsiämme säännöllisesti ja usein työpäivän aikana.

-Työskentelemme vain terveinä ja pyydämme, ettet sinäkään tule liikkeeseemme sairaana.

-Noudatamme ja pyydämme asiakkaitamme noudattamaan karanteenimääräyksiä.

-Aloitamme jälleen kahvi- ja teetarjoilun.

-Turvavälisuosituksen poistuttua otamme käyttöön jokaisen asiakas- sekä pesupaikkamme. Pyrimme silti sijoittelemaan asiakkaat väljästi mahdollisuuksien mukaan.

-Seuraamme maskisuositusten muutoksia aktiivisesti. Henkilökuntamme jatkaa toistaiseksi maskien käyttöä. Asiakkaanamme voit käyttää maskia oman harkinnan mukaan.

-Tarjoamme hiljaisia aikoja asiakastilanteesta riippuen. Mikäli kaipaat hiljaisempaa aikaa olethan yhteydessä liikkeeseemme.

 

Aikojen siirtäminen onnistuu vaivattomasti, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

 

puh. 0447770776

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.