maaliskuu 16, 2021

Kasvua kestävä leikkaus ja väri

Jos sinulla on tarve pidentää kampaamokäyntiväliä, voimme miettiä konsultaation yhteydessä vaihtoehtoja, niin leikkauksissa kuin värjäyksissäkin, jotta hiustyylisi kestää aikaa hieman paremmin. 

qtimehairdesign kampaamo

Leikkaukset:

Yksi Sassoon-leikkausfilosofian kulmakivistä on hiusmallin istuvuus, johon kuuluu kasvun keston huomioiminen. Emme siis keksi pyörää uudestaan. Kyse on jälleen kerran kokonaisvaltaisesta sopivuudesta – arkielämäsi helpottamisesta. Ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Toiset hiusmallit kestävät kasvua paremmin kuin toiset. Klassinen leikkaus, kuten esimerkiksi ehytlinjainen bob, on hyvä esimerkki. Toisinaan taas hiusrajojen jättäminen hieman pehmeämmäksi on paras ratkaisu. Tähän vaikuttaa moni asia, muun muassa hiuslaatu.

Värjäykset:

Värjäyksissä pitkäkestoisuuden ydin on luonnollinen hiusvärisi. Sen tummuutta ei voi dramaattisesti ylittää. Sen sijaan voimme vaalentaa yleisilmettä esimerkiksi erilaisilla raidoitustekniikoilla. Raidoittamisen etu on pehmeä kasvuraja, jolloin tyvikasvu on armollisempi.

Myös liukuvärjäys on hyvä vaihtoehto, kun tyven tummuus määritellään luonnollisen hiusvärin mukaan ja latvaa esimerkiksi kirkastetaan.

Muistathan, että voit vaikuttaa värin hehkuun myös kotona suoraväriä sisältävillä kotihoitotuotteilla, esimerkiksi erilaisilla shampoilla, hoitoaineilla tai tehohoidoilla.

 

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että tietyt värit edellyttävät tiheämpiä kampaamokäyntejä. Esimerkiksi blondauksissa tyveä on hyvä värjätä sopivin väliajoin, jotta väri pysyy kauniina.

 

Olemme täällä sinua varten, joten älä epäröi kysyä meiltä neuvoa.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.