marraskuu 10, 2020

Qtime kampanja: tarjolla hiljaisia aikoja

Loppuvuoden ajan tarjoamme sinulle mahdollisuuden rauhallisiin ja entistäkin rentouttavampiin hemmotteluhetkiin Qtimella. 

Qtime-kampanjassa voit varata meille hiljaisen ajan, joka siis sijoittuu hiljaisiin ajankohtiin liikkeessämme, viikonloppuihin tai satunnaisiin arkiaamuihin. 

Varatessasi kampanja-ajan:

– Pääset nauttimaan ekstrapitkästä, verenkiertoa aktivoivasta ja lihaksia rentouttavasta, päähieronnasta.

– Suojaudut ilmaisella maskilla, jonka me tarjoamme.

– Nautiskelet entistä huolettomampana; liikkeessämme työskentelee kampanja-aikoina samanaikaisesti maksimissaan neljä Qtime-tiimiläistä reiluin turvavälein.

Huom! Hiljaisia aikoja on varattavissa rajattu määrä loppuvuodelle 2020. 

Varauksen voit tehdä vain puhelimitse, puh. 044 777 0776, mainitsemalla kampanjan koodin: hiljainenaika2020.

Tervetuloa! 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.