toukokuu 18, 2020

Ennakkoluulot pois – Trainee kampaaja on oiva valinta

Traineekö kokematon? Tuskin!
Ennakkoluulot pois; Qtimessa tehdään toisin.


Maarit suoritti Qtimella viimeisen harjoittelunsa ollessaan opiskelija. Hän valmistui vuosi sitten kampaajaksi ja on siitä lähtien työskennellyt Qtimen kokoaikaisena työntekijänä.
 

Kaikki kampaajamme, Trainee Hair Designer -tasosta lähtien, ovat valmistuneita kampaajia. Koulu opettaa perusoppeja ja me Qtimen työskentelyfilosofiaa ja hiusten teknistä leikkaamista, sekä värjäämistä.

 Koska alalta kertynyt kokemus ei vielä tarkoita työskentelyfilosofiamme hahmottamista, aloittavat niin uudet kuin kokeneemmatkin kampaajat ensimmäiseltä tasolta. Siitä etenemme askel kerrallaan Sassoon-tekniikan sisäistämisen ja hallitsemisen mukaan. Trainee ja Junior Hair Designerit eivät siis ole kokemattomia kampaajia – heitä perehdytetään ”Qtimen tavoille”.   
 

Kikillä oli pohjalla jo työvuosia kampaajana aloittaessaan Qtimella. Tällähetkellä Kiki on Junior tasolla.
 

 Seuraavien tasojen kampaajilla, Hair Designer, Advanced Hair Designer ja Top Hair Designer, on vankempi hiustenkäsittelytaitojen ja muoto-opin perusta sekä enemmän työskentelykokemusta tekniikan ja filosofiamme ohjaamina.

 Qtime-kampaaja, tittelistä huolimatta, on siis aina erittäin hyvä ja luotettava valinta.
 

Vinkki: sinun kannattaa varata hieman ekstra-aikaa Trainee- ja Junior -kampaajillemme varatuille kampaamokäynneille, sillä ohjaamme heitä sekä konsultaatiossa että työskentelyssä.
 

 Tervetuloa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.