huhtikuu 06, 2020

Qtime – inspiraatiotaulut

”Perjantai-illan drinkki voi olla maanantain mestariteos”, toteaa Kira. Puhumme värjäystyöstä, jota inspiroi hetki viikonlopun kynnyksellä. Niin värjäys- kuin leikkuutöidenkin taustalla voi olla mitä yllättävin inspiraatio.

Aivan kuten esikuvamme Vidal Sassoon, inspiroidumme mekin QTimessa ympäristöstämme: hiustenleikkaukset mukailevat alitajuntamme rekisteröiviä muotoja. Esimerkiksi pyöreä ikkuna voi innoittaa parasta leikkaamaani polkkaa.

Värjäystöissä luonto taas on mielen verraton, elävä materiaalipankki. Viipyivätpä ajatukset kesäillassa tai lumisessa maisemassa, mahdollistavat korkealuokkaiset värisarjat, mielikuvituksen ohella, sävyjen jäljittämisen hiuksiin.

Leikkausten ja värien inspiraatiot pohjautuvat meitä QTimen erilaisia persoonia yhdistävään samankaltaisuuteen – mielenmaisemaan. Sitä haluamme avata myös teille inspiraatiotaulujemme avulla.

Karkkia silmille

Pellavan tuntua

Kesäillan cocktail

Ilta-auringon lämpö

Talven viima

Cookie dough

Kylmää vaaleaa

Arkkitehtuurin inspiroimaa

Rakkaudella: Qtime

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.