joulukuu 09, 2019

Qtimen joululahjavinkit

Lahjakortti

Ilahduta läheistäsi Qtimen omalla lahjakortilla. Voit tarjota kokonaisvaltaisen kampaamokäynnin tällä ihanalla joululahjalla. Hinnoista saat tietoa Qtimen nettisivujen kautta tai soittamalla suoraan liikkeen numeroon.

Sassoon -lahjapaketti

Sassoon lahjapaketti tarjoaa tänä vuonna reissaajan unelmaboksin. Jokainen paketti sisältää laadukkaan Illuminating hoitoaineen, -shampoon sekä Illuminating restore voiteen matkakokoisena. Mukana saat kuvan mukaisen meikkipussin.
Hinta 35€

Four Reasons Nature -lahjapaketti

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Four Reasons Nature tarjoaa tänä vuonna kahta erilaista vaihtoehtoa pukin konttiin:
Moisture ja Color.
Hinta 29,95€

Fusion -lahjapaketti

Fusion -hoitopaketti sisältää shampoon ja hoitoaineen. Fusion tuotteet suojaavat hiuksiasi kulumiselta, vahingoittumiselta ja katkeilulta. 
Hinta 29,95€

Numi -tee

Numi -teevalikoimassa on laajasti erilaisia makuja, joita tarjoamme myös palvelun yhteydessä. Teet ovat myynnissä liikeessämme ympäri vuoden ja ne sopivat mainiosti myös joululahjaksi.
Kappalehinta 5,90€
– chocolate pu-erh & golden chai 6,90€ –

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.