marraskuu 13, 2019

Hiusmuutos – Rokkia henkivä kuparinen kihara

Selkeämpi malli luonnonkiharaan hiukseen ja ihon sävyyn sopiva väri. Siinä Maaritin resepti rock-henkiselle 43-vuotiaalle Paulalle, joka on saapunut lokakuun aurinkoisena päivänä Qtimen muuttujaksi. Lopputulos on raikas ja rokkia henkivä kuparinen hiusmalli.

Qtime Hair Designin muuttuja Paulan lähtötilannePaulan tumma hiusväri syö kasvoilta väriä sekä tuo punakkuutta esiin.

Lähtötilanteessa Paulan luonnonkiharat hiukset ovat äärimmäisen kosteusköyhät, eikä hiusmalli pue häntä parhaalla mahdollisella tavalla. Paula kertoo pyrkivänsä kotivärjäyksen avulla piilottamaan ikävuosien karttuessa syntyviä harmaita, sekä suoristavansa toisinaan hiuksiansa.

Kampaamokäynnit ovat jääneet vähiin Paulan perhettä koskevan ikävän tapahtuman myötä. Prioriteettina on ollut perheen hyvinvointi, ja siten omat tarpeet ovat jääneet toissijaiseksi. Sisko ilmoitti Paulan Qtimen muuttujaksi toiveissa antaa hänelle piristystä, hemmottelua sekä potkua elämään rankan vuoden jälkeen.

Qtime Hair Design Trainee Hair Designer Maaritin konsultointi muuttujalleMaarit lähti hakemaan ennen kaikkea pehmeyttä ja toimivuutta Paulan hiustyyliin.

Maaritin kuunnellessa Paulaa, syntyy näkemys miten edetä. ”Lähdetään hakemaan mallia ja väriä, jotka tukevat Paulan elämäntilannetta, ihon sävyä ja luonnonkiharia hiuksia. Ennen kaikkea haetaan pehmeyttä ja toimivuutta.”

Maarit valitsee kupariin taittavan sävyn ja tummemman tyvivärin, jotka korostavat Paulan parhaita puolia. ”Musta väri on liian kova Paulan ihon sävyyn, se nostaa punakkuutta kasvoilla ja vie väriä ruskeista silmistä. Tyven väriasettelulla saadaan luonnikkuutta hiuksiin ja hiukset kestämään paremmin aikaa.”

Jotta päästään haluttuun hiussävyyn Paulan hiukset vaalennetaan ensin. Värihistoria kuitenkin tuo omat haasteensa vaalennukseen. ”Koskaan ei tiedä miten hius lähtee vaalenemaan. Platinablondia Paulan hiuksista ei tultaisi saamaan, eikä se edes ole tavoitteena. Tällä kertaa kaksi vaalennus kertaa riitti saamaan halutun lopputuloksen.”

Parturi-kampaamo Qtime Hair Design - muuttuja Paula - hiustenvaalennusQtime Hair Designin Trainee Hair Designer Maaritin hiustenleikkausParturi-kampaamo Qtime Hair Design - Trainee Hair Designer Maarit - meikkaus- ja parturi-kampaajatyötPaulan rock-henkisyyttä Maarit tuo esiin teknisesti ja tarkasti leikatulla kerrostetulla mallilla, joka samalla tukee luonnonkiharaa hiusta ja toimii suoristetussa hiuksessa. Maarit korostaa rock-tyyliä pehmeän utuisella aikuismaisella meikillä, joka toimii hyvin päivä- ja iltameikkinä.

Sekä muuttuja että muutoksen tekijä ovat väsyneitä kahdeksan tunnin rupeamasta, mutta molemmat ovat tyytyväisiä lopputulokseen. ”En olisi tällaista edes osannut ajatella.” Paula toteaa onnellisena vielä loppuun.
Parturi-kampaamo Qtime Hair Design muuttuja Paulan hiusmuutosParturi-kampaamo Qtime Hair Design-muuttuja Paulan hiusmuutosVaalennus ja leikkaus sekä meikki toivat Paulan parhaat puolet esille.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.