elokuu 12, 2019

Jopo aloittaa QTimella syyskuussa

Parturi-kampaaja ja meikkaaja-maskeeraja Jopo Simeon aloittaa Qtimella maanantaina 2.9. 

Rennon, mutta määrätietoisen Jopon vahvuus on ihmisten kohtaaminen, ja asiakkaan hiusunelmien toteuttaminen todeksi. Hänen luova ja ammattitaitoinen värien hallinta on huppuluokkaa – Jopo vie värimaailmasi tason, jos toisenkin ylemmäs.

Tutustu Jopoon Qtime – Henkilökunta-sivulla.

Jopolle voit varata aikasi suoraan ajanvarauksesta, sähköpostitse info@qtime.fi tai puhelimitse +358 44 777 0776.

Tervetuloa tiimiin!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.