heinäkuu 25, 2019

Anna jää äitiyslomalle syyskuun lopulla

Top Hair Designer Anna jää äitiyslomalle 27.9. lähtien. Tarkkaa ajankohtaa töihin paluusta on vaikea määrittää, mutta hän kertoo olevansa todennäköisesti lähemmäs vuoden poissa.

Elokuun alusta lähtien ajanvaraukset saa Annalle ainoastaan häneltä suoraan. Nettivarausta ei voi siis suorittaa. Aikoja on vähän, joten kannattaa toimia nopeasti. Vähäisten aikojen vuoksi Anna ei myöskään valitettavasti kykene ottamaan uusia asiakkaita itselleen ennen äitiyslomaa.

Muutoksista tai mahdollisista satunnaisista vapaista ajoista tiedotetaan Qtimen sivuilla ja somessa.

Annalle ajan voit varata sähköpostiosoitteesta anna.vuoristo@gmail.com tai soittamalla numeroon 044 777 0776. Jos Anna ei ole paikalla soittaessasi, jätäthän soittopyynnön.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.