huhtikuu 24, 2019

Blonde Journal – Vaaleiden hiusten fiktiot faktoiksi

Blonde Journalin osa 8 sukeltaa blondisalojen taakse ja erottelee totuudet luuloista. Kokosimme neljä asiaa vaaleista hiuksista, joita usein ajatellaan faktoiksi, mutta osoittautuvat lopulta vain fiktioksi. 

Qtime Blonde Journal vaaleiden hiusten ylläpito

Paperin valkoiset hiukset 

Kauniit vaaleat hiukset hulmahtavat kuva kuvalta ohi selatessasi Instagramia. Kirkkaita, vitivalkoisia hiuskuvia satelee julkisuuteen jopa satoja minuutissa. Paperin valkoisten kutrien takana piilee kuitenkin jotain – sellaisia ei ole olemassa. 

Fakta on ettei kukaan saa tehdyksi sinulle täysin paperin valkoisia hiuksia, jotka pysyisivät saman värisenä tilanteista riippumatta.

Kuvamuokkausten, valotusten ja filttereiden avulla sosiaalisessa mediassa esiintyvät viileän vaaleat hiukset saattavat vaikuttaa täysin valkoisilta, mutta totuudessa hiusten väri vaihtelee eri valoissa. Esimerkiksi luonnonvalossa hiukset ovat eri sävyiset, kuin kattovalaisimen alla.

Qtime hair design - valkoisethiukset

Hiuksillakin on rajansa

Vaalennuksen lopputulokseen vaikuttavat hiuksesi yksilölliset tekijät. Hiustesi kunto, rakenne ja luonnollinen tummuus, sekä mahdollinen värihistoria määrittelevät paljonko hiustasi voidaan vaalentaa. Hiuksiasi on turhaa rasittaa yli sen ominaisen kestävyyden.

Kirpaiseva totuus on, että hiuksillasi on rajansa. Jokaiselle ei ole mahdollista toteuttaa ultravaaleita hiuksia. 

Parturi-kampaamo Qtime - lyhyet vaaleat hiukset

Lämmin vaalea ei tarkoita keltaista

Vaalennuksen yhteydessä asiakkaiden toivelistan kärjessä on, että hiuksista ei tulisi luonnottoman keltaisia. Mutta tiesitkö, että värin ollessa keltainen kyseessä on epäonnistunut vaalennus – mekään emme halua sitä. Kampaajasi ehdottaessa lämpimään sävyyn taittuvaa vaaleaa, hän tuskin tarkoitaa sillä keltaista väriä.

Vaalean eri vivahdevaihtoehtoja on lukuisia. Jotta saisit parhaimman sävyn itsellesi, keskustele kampaajasi kanssa. Konsultointi auttaa molempia osapuolia hahmottamaan millainen väritoive sinulla on; sopiiko sinulle paremmin viileä vai lämmin sävy ja ovatko kaikki toiveesi toteutettavissa tinkimättä hiuksesi kunnosta.

Parturi-kampaamo Qtime_vaaleiden hiusten fiktiot faktoiksi

Ylläpitotuotteet eivät vaalenna hiuksiasi

Kampaajakäyntisi jälkeen vaaleat hiuksesi ovat parhaimmillaan kiiltävät ja kirkkaat. Oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla hiustesi värin yleisilme voidaankin saada pysymään parhaana kotioloissakin. Taas vääränlaisilla tuotteilla hiuksistasi saattaa tulla esimerkiksi sameat ja mattaset.

Et voi kuitenkaan vaalentaa hiuksiasi kotona ylläpitotuotteilla siitä mitä ne ovat. Kotihoitotuotteet taittavat hiustesi sävyä viileään tai lämpimään riippuen tuotteen sävystä.

Yllättävän usein luullaan, että hopeashampoo toimii kaikkiin vaaleisiin hiuksiin ja vaalentaa hiusta entisestään. Hoitotuotteita on kuitenkin runsaasti erilaisia kuten suihkeita, shampoita ja hoitoaineita. Vaalennuksen tehnyt kampaajasi opastaa sinulle sopivimmat tuotteet ja näin et joudu freesaamaan hiuksiasi useammin, mikä on tarpeellista.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.