huhtikuu 10, 2019

Qtime Nordic Hair Awards finaalissa 9. kesäkuuta

Qtime osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävään Nordic Hair Awards 2019 -kuvakilpailuun. Karsinnat finaalipaikoista päättyivät äärimmäisen positiiviseen tulokseen; pääsimme jopa kahdella kuvalla kolmesta jatkoon ja suuntaamme kohti finaalia. Kiittämme asiakkaitamme, jotka äänestivät meitä aktiivisesti.

Finaali järjestetään Kööpenhaminassa 9.kesäkuuta. 

Emmin Avant-garde-look uudennetaan finaalipäivänä ja Ronjan Young Talent -työ kilpailee otetulla kuvalla finaalissa. Lisätietoja kilpailusta ja tulevasta löydät www.nordichairawards.com sivustolta.

Kuvassa vasemmalla Avant-garde Hairdresser of the Year kategoriassa kilpaillut kuva ja oikealla Young Talent of the Year.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.