huhtikuu 02, 2019

Kaipaatko uutta kevättyyliä?

Haemme hiusmalleja 10.5. järjestettävään Qlubi-iltaan. Saat huipputiimimme toteuttamana tyyliisi ja kasvoihisi sopivan hiusmuutoksen ilmaiseksi. Hiusten pituudella ei ole väliä, kunhan sinulla on rohkeutta antaa vapaat kädet tiimille hiustesi suhteen. Toteutamme omia inspiraatioita kyseisen illan aikana. 

Kiinnostuitko?

Hae hiusmalliksi: laita meille kuvasi ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen kaukonen.minnamaria@gmail.com. Kirjoita otsikoksi ”Hiusmalli”. Me palaamme sinulle haun edetessä.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.