maaliskuu 18, 2019

Qtimella aloittaa Trainee Hair Designer huhtikuussa.

QTime saa uuden jäsenen tiimiinsä. Unikasta vastavalmistunut, parturi-kampaaja Maarit, aloittaa Trainee Hair Designerina 23.huhtikuuta.

Hän suoritti Qtimella työharjoittelunsa alkuvuodesta 2019. Lämminhenkinen ja sävyjä rakastava esteetikko, hakeutui alalle juuri kauneuden, sekä ihmisläheisyyden vuoksi. Asiakaspalvelu ja yhteistyö asiakkaiden kanssa, motivoi Maaritia työssään – onnellinen asiakas on hänen työnsä lähtökohta. Maaritille voit varata aikasi suoraan ajanvarauksesta, sähköpostitse info@qtime.fi tai puhelimitse +358 44 777 0776.

Maarit would also love to serve you in Russian. 

Tervetuloa tiimiin!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.