maaliskuu 13, 2019

Nordic Hair Award 2019 – Äänestä ja voita

Qtime pääsi jatkoon Nordic Hair Awardseihin kolmessa eri kategoriassa! Nyt tarvitsemme rakkaat asiakkaat ääniänne finaaliin pääsyyn. 

Osallistu arvontaan tykkäämällä Qtimen Facebook arvontapostauksesta, ja äänestämällä meitä osoitteessa https://nordichairawards.com/vote. Sivusto vaatii rekisteröitymistä. Arvomme väri- ja leikkaupaketin osallistujien kesken 25.3.2019. 

Kilpailuun osallistujat ja kategoriat: Emmi – Avant-garde Hairdresser of the Year, Ronja – Young talent Hairdresser of the Year ja Nina – Women’s Hairdresser of the Year.

Kiitos kun annoit äänesi!

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.