marraskuu 15, 2018

Blonde journal: ruskeasta vaaleaan

Qblogin uusi juttusarja Blonde Journal avaa silmäsi hiusten vaalentamiseen kampaamoiden huipputasolla. Vastaamme sarjan eri osissa aiheen polttaviin kysymyksiin.  

qtime blonde journal vaalennus ruskeasta vaaleaan

Blonde Journal: osa 3 

Tässä osassa Qtimen Edi toteuttaa mallimme Railin haaveen vaaleasta hiusväristä. Pohdimme Railille sopivan vaalean sävyn valintaa ja kerromme, miten muutos ruskeasta vaaleaan lopulta toteutettiin. 

 Ruskeahiuksinen Raili on ennenkin kokeillut vaaleaa väriä, lähinnä raitojen muodossa, ja kokee sen sopivan hänelle hyvin. 

”Vaalea kirkastaa kasvoja ja virkistää olemusta. Värin ylläpitäminen hyvin vaaleana on kuitenkin haastavaa. Osittain sen ja myös vaihtelun vuoksi kokeilen välillä tummempaa väriä.” 

qtime blonde journal vaalennus ruskeasta vaaleaan

Railin hiukset ennen vaalennusta ja sävytystä.

Vaalean värin sopivuudesta Edi on samaa mieltä. Iho on vaalea ja viileäsävyinen sinertäviä silmiä unohtamatta. Kuitenkaan täysin valkoinen vaalea ei Railille sovi, vaan paremminkin helmiäisen hohtoinen, pehmeämpi vaalean sävy.  

Koska ennen vaalentamista kaikkia mahdollisuuksia ei voi vielä tietää, selviää lopullinen tavoiteväri sen jälkeen. Kaikki riippuu siitä, miten hiukset vaalenevat.  

Koska latvassa näkyy vanhaa vaaleaa ja tyvessä taas noin sentti tyvikasvua, vaalenee hius eri tahtia. Siksi vaalennus aloitetaan latvasta ja levitetään vasta lopussa tyveen; luonnollinen hius, jossa ei ole väriä vaalenee nopeammin.  

Noin kaksi tuntia projektin aloittamisen jälkeen hiukset ovat vaalentuneet todella hyvin. Edin pohtima helmiäisen hohtoinen pehmeä vaalea on toteutettavissa. Näinkin suuri värimuutos onnistuu Railille hyvin yhdessä päivässä, mutta jos tavoite olisi valkoinen vaalea, olisi vaalennus tehtävä kaksi kertaa. 

qtime blonde journal vaalennus ruskeasta vaaleaanqtime blonde journal vaalennus ruskeasta vaaleaan

Seuraavaksi hiukset sävytetään. Tyven Edi haluaa pitää tummempana, kuin latvan; lopputulos on silloin luonnollisempi ja sopii Railille paremmin. Värin vaikutusajan jälkeen hiukset pestään, malli leikataan pituutta säilyttäen napakammaksi ja lopulta viimeistellään.  

Lopputulos on Railille täysin uusi hiusväri, jolle hän antaa 11/10 pistettä. 

”Väri on aivan huippu!” 

qtime blonde journal vaalennus ruskeasta vaaleaan

Työhön kulunut aika: noin 6 tuntia. 

Tämän kaltaiset työt alkaen: 350 €. 

Huomaathan, että lopulliseen hintaan vaikuttaa kampaajasi taso, hiustesi pituus, paksuus ja lähtötilanne, vaalentamiseen käytetty aika ja Olaplexin käyttö.  

Jokainen vaalennustyö on yksilöllinen. Varaathan ajan maksuttomaan konsultaatioon aina kun suunnittelet suurempaa muutostyötä. Konsultaatiossa saat tarkemman arvion juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista, työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta. 

 

Koetko vaalean ylläpitämisen puhtaan vaaleana haastavana? Blonde Journal kertoo Qtime-tiimin ohjeet ja vinkit vaalean freesaamiseen ja toimiviin tuotteisiin tulevissa osissa.  

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.