marraskuu 04, 2018

Aikainen joululahja Qtimelta!

Janoatko terästetyn glögin lisäksi uutta tukkaa juhlakaudelle? Toteutamme hiushaaveesi joululahjana, sillä tunne uudesta kampauksesta, joka sopii täydellisesti persoonaasi, tyyliisi ja elämäntapaasi, on jaettava!

Hae muuttujaksi viestillä: Facebookissa tai Instagramissa (@qtimehairdesign), WhatsAppissa (044 777 0776) tai sähköpostitse (karoliina@qtime.fi). 

Liitä mukaan kuva hiuksistasi, lyhyet perustelut, miksi juuri sinä ansaitset joululahjamme, ja yhteystietosi. Haku päättyy 18.11.2018.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.