lokakuu 25, 2018

Halloween on rumaa kaunista

”Rumaa kaunista”, toteaa Suomen Kansallisoopperan teatterimaskeeraajana 10 vuotta työskennellyt Daniela Echkart Halloweeniin ykköstrendistä. Kun ennen panostettiin kauniisiin kasvoihin, himoitaan nyt hätkähdyttävää ja todentuntuista kamalaa.

Halloween_Daniela_Echkart

Kun mietimme Qtimessa vuoden 2018 Halloweenia, kysyimme vinkkejä Danielalta, joka on kauhun idearikas tietopankki.

”Örkkejä, zombeja, spitaalisia, avohaavoja, kuollut silmä. Yhä enemmän Halloween-asuissa ja -maskeissa tavoitellaan kaikkea hurjaa. Kaunis on jäänyt taakse. Toki esimerkiksi glitter on yhä suosittua, mutta sillä rumalla kauniilla tavalla.”

Se, että Daniela on palkattu maskeeraamaan jopa kymmenen hengen porukoita, kertoo Halloweenin suosion kasvusta Suomessa.

”Asuun panostetaan hyvin paljon. Erilaisten lisäosien ja lateksin käyttö on lisääntynyt, ja pienillä yksityiskohdilla, kuten erilaisilla piilolinsseillä, on väliä. Moni miettii myös juhlien jatkopaikkoja, joissa on uv-valoa; maskin on näytettävä hyvältä myös pimeässä.”

Halloween_Daniela_Echkart

Hiuksissa avainsana on iso. Lisäkkeet ja peruukit toimivat.

”Pääasia on kuitenkin, että hiukset näyttävät aidolta. Ison tukan vastakohtana teen paljon myös tekokaljuja.”

Danielan silmissä Halloween huokuu vihreää, liilaa ja sinistä.

”Mielikuvitusta! Monet haluavat jotain uniikkia, eivät suosituinta hahmoa. Esimerkiksi huomenna teen erilaisia veteen liittyviä hahmoja kuten merihevosen ja hukkuneita merirosvoja.”

 

Qtimen Halloween leikittelee tänä vuonna yhdellä kampaajien kauhukuvista. Pysy perillä: @qtimehairdesign.

Danielan töihin voit tutustua: @dani_ela_ec

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.