syyskuu 03, 2018

Qlub After Work 7.9. klo 17.00.

Qtimen uusi Qlub After Work on nyt täällä! Erilaisissa klubi-illoissamme voit rentoutua työpäivän jälkeen ja halutessasi osallistua workshop-osuuteen, jossa on vaihtuva teema.

After Work on kaikille avoin. Tarjoamme hyvää musiikkia dj:n soittamana, juomaa ja pientä syötävää. Sinä nautiskelet ja me hostaamme!

Ensimmäisen Qlubimme workshopissa opit viimeistelemään hiuksesi omin käsin tiimimme opastamana. Illan päätteeksi osaat esimerkiksi föönata hiuksesi oikealla tekniikalla ja hyödynnät sujuvasti erilaisia rautoja. 

Jos workshop-osuus kiinnostaa sinua:
Osallistumismaksu 20 €. Sitova ilmoittautuminen: karoliina@qtime.fi. Vahvistamme paikkasi sähköpostilla.

Jos tulet Qlubin after workille, etkä osallistu workshop-osuuteen, ei sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. 

Tervetuloa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.