toukokuu 23, 2018

Dusty Rose

Haluttava väri ja kesäinen fiilis. Siinä Qtimen Edin tavoitteet uudelle hiusvärille, jonka hän suunnitteli hiusmallilleen Hannalle. Lopputuloksena syntyi imarteleva dusty rose.

Qtime_hair_design_Dusty_Rose

Värimuutoksen 4 tärkeintä huomiota:

1. Vaalentaminen

Sävyiltään mahdollisimman puhdas ja tasainen lopputulos edellytti Hannan ruskeiden hiusten vaalentamista. Raskaan operaation edellytyksenä on aina hyväkuntoiset ja terveet hiukset.

2. Sävytys

Vaalennuksen jälkeen hiukset saivat uuden sävyn. Contourign-värjäyksen tapaan Edi värjäsi kasvoja kehystävät hiukset muuta tukkaa aavistuksen vaaleammalla sävyllä.

3. Hiusten suojaaminen

Koko muutoksen ajan hiuksia suojasi Olaplex. Sen lisäksi Edi teki Hannalle Sassoonin jälleenrakentavan ja hiuksia hemmottelevan Magic On -hoidon.

4. Aika

Suuriin värinmuutoksiin on hyvä varata runsaasti aikaa. Konsultointi ennen ajan varaamista onkin aina suositeltavaa. Hannan muutos leikkauksineen kesti noin 5-6 tuntia.

Qtime_hair_design_Dusty_RoseQtime_hair_design_Dusty_RoseQtime_hair_design_Dusty_Rose

”Inspiroiduin Hannasta ja kesästä. Rennosta leikkauksesta ja mielenkiintoisesta väristä syntyi hänen lookkiinsa hienosti sopiva tukka, joka korostaa kaunista ihonväriä.” -Edi

Qtime_hair_design_Dusty_RoseQtime_hair_design_Dusty_Rose

Viileän värin ylläpito:

1. Pidennä hiusten pesukertojen väliä.

2. Valitse hyvä shampoo! Sassoonin Illuminating Clean Shampoo on kestosuosikki.

3. Käytä sävyttäviä hoitoaineita, esimerkiksi Grazetten Colour Maskia.

4. Suojaa hiuksia auringolta ja vedä uimahattu päähän ennen pulahtamista uima-altaaseen.

 

Hiusmallin meikkasi Qtimen Ronja.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.