toukokuu 03, 2018

Maanläheisiä kampauksia

Romanttinen kihara, viimeisen päälle siloteltu ja tuotteistettu kampaus muuntautuu vähitellen kohti rennompaa tyyliä, jossa herätellään kampaajan kykyä improvisoida. Qtimen Kira ja Disa hakivat kevään kampauksissa vapautta ja metsän maanläheistä tunnelmaa.

Qtime kampaus kevät kesä

Margaritan kampaus

Kiran tekemän huolettoman ja freesin kampauksen juju on päälaelle tehty aaltoileva, näyttävä poninhäntä ja vihreät lehdet. Kampausta voi myös muunnella tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sivuponnarin voi nimittäin nostaa, vaikka nutturaksi. Mikä parasta, tämä kampaus näkyy myös edestä otetuissa kuvissa!

Qtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesä

Julian kampaus

Julian pitkät hiukset ja upea kasvojen muoto avasivat lukuisia mahdollisuuksia. Disa halusi hyödyntää pitkiä hiuksia piilottamatta niitä perinteisesti nutturaan. Solmitellen kulkevassa kampauksessa on pieniä yksityiskohtia kuten lettejä, vapaita pitkiä hiussuortuvia ja kreppauksia. Vihreät lehdet korostavat kauniisti yksityiskohtia.

Qtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesä

Hiusmallit meikkasi Ronja.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.