huhtikuu 24, 2018

Kuparinen kiharapilvi

Paksuun ja tiheään kiharaan hiukseen saa uutta ilmettä ja toimivuutta hyvällä leikkauksella. Qtimen Juuso Heinon käsissä hiusmallimme Helmin hiukset muuttuivat raskaasta kiharamassasta ilmavaksi kiharapilveksi, jossa on muotoa.

QTime Hair Design kevät hiustrendit

Juuso leikkasi Helmille kevyesti eteenpäin pitenevän hiusmallin, jossa on myös kulmikkuutta. Hiuksen massaan hän teki sisäisiä kerrostuksia, jotta kiharan muoto tulisi enemmän esiin. Helmin kasvoihin olisi sopinut hyvin myös afrotyylinen, lyhyempi kampaus, mutta hänen toiveissaan oli säilyttää hiustensa pituus.

Helmin luonnollinen kuparinhohtoinen hiusväri on lämpimän ihonsävyn täydellinen pari, mutta kaipasi kevyttä, keväistä piristystä. Sitä se myös sai!

Qtime_HeidiKouvoQtime_HeidiKouvoQtime_HeidiKouvoQtime_HeidiKouvoQtime_HeidiKouvo

Kuvat: Heidi Kouvo, @heidikouvo_photography
Malli: Helmi Partanen
Hiukset: Juuso Heino
Meikki: Emmi Ruusu, @hairemmi

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.