helmikuu 12, 2018

Ystävänpäiväarvonta!

Haluamme hehkuttaa yhteistä aikaa ystävän kanssa ystävänpäiväarvonnalla, jossa voit voittaa ystäväsi kanssa teille räätälöidyt, hiuksia ja hiuspohjaa hemmottelevat hoidot päähieronnan kera. 

Voit osallistua Facebookissa tykkäämällä arvonnan postauksesta ja Instagramissa tykkäämällä postauksesta ja sivustamme sekä tägäämällä kommenttikenttään ystäväsi, jonka kanssa haluaisit jakaa palkinnon.

Toimi 15.2. mennessä. Voittajan arvomme pe 16.2. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Arvontaonnea ja ihanaa ystävänpäivää!

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.