lokakuu 26, 2017

Never kiss too hard -meikki Halloweeniksi

Halloween on tunnetusti karmiva ja pelottava juhla, vaikka sen symboli onkin usein iloinen kurpitsa. Meillä astuttiin tänä vuonna tästä nauravasta Halloween-teemasta enemmän kauhun puolelle.

Linda Lehto toteutti tyynen rauhallisen, mutta samalla lähes veren seisauttavan Halloween-lookin. Never kiss too hard -meikki rakentui tunnissa Mehronin nestemäisestä lateksista, Ben Nyen tekoverestä ja paperipyyhkeistä. Lisänä voi hyödyntää myös pumpulia ja ihovahaa sekä väreinä kasvo- ja luomivärejä.

QTime Hair Design Halloween meikki

QTime Hair Design Halloween meikki

QTime Hair Design Halloween meikki

QTime Hair Design Halloween meikki

YouTuben tämän hetken parhaat step by step -maskitutoriaalit: 

1. Ripped Mouth

2. Slith Throat

3. Claw Wounds

Meikki ja hiukset : Linda Lehto

Malli: Patricia Larkka

Kuvat: Paula Kesäläinen

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.