lokakuu 08, 2017

QTime100 Collection

Suomi 100 – siitä ajatus lähti. QTime100 Collection on Suomen ja myös QTimen 5-vuotisjuhlavuoden tunnelmin tehty hiuskuvakokoelma. Poimimme vuosikymmeniltä 1930-2010 ajanhenkeä parhaiten kuvaavat hiustyylit, sekä aavistelimme jo tulevaa 2020-lukua. 

Yksi kokoelmamme tärkeimmistä tavoitteista oli tuoda esiin QTimen esikuvan, Vidal Sassoonin, vaikutteet erityisesti 60- ja 70-luvuilla, jolloin elettiin hiusten leikkaamisen vallankumousta. Sassoonin tapa leikata hiuksia kasvusuuntia myötäillen muotoon, houkutteli naisia vaihtamaan viikoittaiset rullakampauskäynnit helppohoitoisuuteen.

Siitä tuli uuden ajan edistyksellisin trendi, joka on myös QTimen perusta. Tässä on QTime100 ja sen tekijät.

QTime Collection 1930

1930-luku: Emmi Ruusu & Juuso Heino.

Qtime_Collection 1940

1940-luku: Emmi Ruusu & Disa Kjellman.

Qtime_Collection 1950

1950-luku: Emmi Ruusu & Jola Tuomikoski.

Qtime_Collection 1960

1960-luku: Sanni Wallen & Juuso Heino.

Qtime_Collection 1970

1970-luku: Anna Vuoristo & Linda Lehto.

Qtime_Collection 1980

1980-luku: Minna Sojakka & Nina Helin.

Qtime_Collection 1990

1990-luku: Niina Mäki-Tuuri & Eddie.

Qtime_Collection 2000

2000-luku: Minna Sojakka & Linda Lehto.

Qtime_Collection 2010

2010-luku: Kira Hermonen & Ronja Tiittanen.

Qtime_Collection 2020

2020-luku: Disa Kjellman & Jola Tuomikoski.

Kuvat: Olga Poppius.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.