syyskuu 18, 2017

Hiusmallina Mazella & Palmerilla

Työskentelytapa, joka on lähellä QTimen sydäntä. Sitä on Mazella&Palmer meillä Malminkadulla. QTimen Kira ja Disa vastasivat välittömästi kyllä kutsuun mennä hiusmalleiksi, kun tämä yksi alamme arvostetuimmista teknisen ja kurinalaisen hiustyöskentelyn kouluttajista vieraili Helsingissä.

”Parasta oli ehdottomasti päästä osaksi kovan tason tukanlaittoa. Inspiroivaa oman työn kannalta! Samalla hiusmallikokemus oli jännittävää, koska olen aina ollut tarkka hiuksieni pituudesta. Kolmen tunnin ajan, kun hiuksiani laitettiin, ei minulla ollut käryäkään heidän suunnitelmista eikä lopputuloksesta”, kertoo Kira.

Disa, Qtimen kihara-asiantuntija sekä uusin tiimiläinen, ihasteli tarkkaa työskentelyä ja piti silmällä trendejä.

”Tosi kiva kokemus! Trendinä oli selkeästi yhdistämättömät leikkaukset, joita leikattiin hiusmalleille, joilla on suorat hiukset. Omat kiharat hiukseni leikattiin hyvin lyhyeksi aivan pään muodon mukaan. Lopputulos on hieno”, toteaa Disa.

 

5 hyvää syytä käväistä hiusmallina

1. Pääset kiinni uusiin tukkatrendeihin, kirjaimellisesti.
2. Saat uuden, uniikin tukan ja opit hiuksistasi enemmän.
3. Heittäytyessä toisen käsiin, kasvatat rohkeutta. Iso plussa on rento tunnelma ja fiilistely toisten mallien kanssa!
4. Ekstrana saat hyvää somemateriaalia!
5. Jos olet kampaaja, saat työsi kannalta hyvää sisäpiirioppia ja inspiraatiota.

 

Kiinnostaisiko hiusmallin hommat? Voit liittyä QTimen hiusmalliryhmään tästä. Kuulet hiusmallihauistamme ekojen joukossa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.