heinäkuu 16, 2017

UV-säteiltä suojaavat hiustuotteet

Monet asiakkaamme ovat kysyneet meiltä, missä valikoimamme hiustuotteissa on hyvä UV-suoja. Tässä kaksi erittäin hyvää vaihtoehtoa:

Grazette Crush Illusion Styling Cocktail
Muotoiluvoide, joka antaa kevyttä pitoa ja jättää hiukset ihanan liikkuviksi. Levitä käsien kautta pyyhekuiviin hiuksiin föönauksen alle. Tuote sisältää myös lämpösuojan.

Sebastian Stylbrid 9 
Suihkemuotovaahto, joka suojaa lämmöltä ja sopii hyvin rautojen käyttäjälle ja kampausten tekijälle. Tuo pitoa kiharoihin sekä antaa kiiltoa, rakennetta ja volyymia. Tuote sopii hyvin föönauksen alle, mutta voit myös antaa sen kuivua hiuksiin vapaasti.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.