kesäkuu 29, 2017

Suomen paras kampaaja

”Haluan jakaa hyvänolontunnetta, jonka alun perin loimme yhdessä. Niin muistotkin elävät täällä ikuisesti”, kertoo Maria miettiessään loppuvuodesta 2016 menehtynyttä ystävää ja entistä työkaveria Maria. Mari oli mukana perustamassa QTimea.

Mari ja Hanna QTime Hair Design

Seinän kokoinen kuva hiusmallista on tervehtinyt jokaista QTimen ovista kulkenutta jo viiden vuoden ajan. Siitä on muodostunut QTimen ikoni. Hiusmallin, Hannan, hiukset ovat saaneet inspiraationsa Sassoonin kuuluisasta Five Point Cut -leikkauksesta, jonka juuri Mari, kuvassa oikealla, leikkasi QTimen ensimmäisiin hiuskuviin.

”Mari oli se, joka painotti jo alusta asti erittäin hyvän osaamisen ja aidon intohimon tärkeyttä kampaajia etsiessämme. Hän halusi meille vain parhaita hiustaitureita, ja se linja on jäänyt häneltä QTimeen pysyvästi”, kertoo Maria.

”Mehän kutsuimme Maria Suomen parhaaksi hiustenleikkaajaksi, koska hän oli hyvin tarkka, tekninen, kunnianhimoinen, täydellistä lopputulosta tavoitteleva kampaaja, joka rakasti hiuksia”, kertoo QTimen Sanni.

Mari ja Sanni QTime Hair Design

Yhteinen matka alkoi ennen QTimen perustamista vuonna 2008 Prof Helsingistä, jossa Mariin tutustuivat myös Niina ja Juuso.

”Mari oli ystävä, josta oli helppo pitää. Mieleen on jäänyt monia hienoja hetkiä, kuten QTimen avaaminen yhdessä näiden supermimmien kanssa”, kertoo Niina.

”Hän oli räväkkä persoona, josta tuli minullekin hyvä ystävä. Mari oli myös kaasona meidän häissä. Meillä olikin aina ne omat juttumme, jotka vieläkin naurattavat. On ollut ilo jatkaa monien Marin entisten asiakkaiden hiusten leikkaamista”, Juuso kertoo.

Sannille Mari oli sydänystävä, jota hän ihaili. ”Kupliva ja värikäs persoona. Aina valmis kokeilemaan uutta. Sen huomasi muun muassa yhteisillä reissuilla ulkomailla. Olimme myös kämppiksiä.”

Maria muistaa Marin myös terävänä kouluttajana. ”Hän jakoi omaa osaamistaan mielellään myös muille. Siten hän on vaikuttanut monen QTime-tiimiläisen elämään pysyvästi. Välillä muistelemme, mitä kaikkea koimme yhdessä. Niin tekevät myös monet Maria kaipaamaan jääneet asiakkaat.”

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.