kesäkuu 27, 2017

Ninni kasvivärjäsi Inka I -blogiin

Inka Ikonen testasi Inka I -blogissaan kasvivärjäämistä. Kasviväreikseen hän valitsi Radicon Color Me Organic -värit ja kampaajakseen QTimen Ninnin. Kurkkaa lopputulos ja Inka I:n ajatukset uudesta kokeilusta.

QTimen omassa QBlogissa perehdyimme Radicon kasvivärien sekä itse kasvivärjäämisen maailmaan viime talvena seuraavissa jutuissa:
Mikä kasvivärjääminen?
Kasvivärjäämisen vaiheet 1-5

Paula Kesäläisen upeat kuvat QTimen kasvivärjäämistä hiuksista löydät täältä.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.