kesäkuu 12, 2017

Arvonta

Kesän arvonnassa voit voittaa liikkeessämme tehtävän Wellan Fusion Refiller -hoidon, joka on kuin botoxia hiuksille sekä Fusion-sarjan Intense Repair shampoon, hoitoaineen ja maskin, jotka sopivat erityisen hyvin käsitellyille, hauraille tai rakennevaurioituneille hiuksille.

Osallistut arvontaan QTimen Facebook-sivulla tykkäämällä arvontajulkaisusta seinällämme. Samainen kilpailu pyörii myös QTimen Instagramissa, jossa osallistut seuraamalla sivuamme, tykkäämällä julkaisusta ja tägäämällä kommenttikenttään kaverisi. Arvonta päättyy 22.6.2017. Tsemppiä arvontaan!

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.