huhtikuu 24, 2017

QBlogin hiusmuuttujaksi? Hair makeover cravings?

Kevät ja QBlog tarkoittaa vain yhtä asiaa: uuden kauden hiusmuuttujahakua!  Muuttujana saat QTime-tiimimme suunnitteleman ja toteuttaman uuden hiustyylin ja makuusi sopivan meikin täysin ilmaiseksi. Lopputulos tulee olemaan huikea, joten hae mukaan! 

Hae kevään muuttujaksi lähettämällä meille sähköpostia info@qtime.fi tai  QTimen Facebook-sivun kautta laittamalla meille viesti kuvalla ja yhteystiedoilla varustettuna. Kerro samalla lyhyesti, miksi muutos olisi sinulle hieno juttu. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Muistatko ensimmäisen QBlog muuttujamme Veeran? Katso muutoskuvat tästä.

 

Would you like to get a free hair makeover done by QTime team? QBlog is looking for a person who really needs a change and is craving new hair. Please send us an email, info@qtime.fi, or a message through Facebook and let us know why this change would mean a lot to you. 

Check out our first hair makeover pictures from QBlog.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.