huhtikuu 04, 2017

Hiusväri hehkuvana pidempään

Pinkki, blondi, ruskea tai punainen. Hiusten väristäsi riippumatta kannattaa laatukampaamon arvokkaasta värjäyskeikasta ottaa kaikki irti hiusväristä huolehtimalla. Etenkin kevään ja kesän, hiusväriä eniten kuluttavien vuodenaikojen, kynnyksellä on hyvä käydä läpi keinot, joilla tuoreen hiusvärisi hehku säilyy pidempään.

Aloita perusasioista

Hiusten pesuväli

Hiusten peseminen haalistaa väriä, joten pyri pidentämään hiustesi pesuväliä. Päivittäinen pesu ei tee hyvää myöskään hiuspohjalle, joka on herkkä kuivumaan.

Shampoo ja hoitoaine

Valitse värjätyille hiuksille sopivat tuotteet. Esimerkiksi Sassoon Illuminating Clean on hyvä väriä ylläpitävä shampoo. Muista kuitenkin huomioida tuotteiden valinnassa aina se tärkein eli hiuspohjasi. Hilseilevällekin päänahalle löytyy hiusväriä ylläpitävä shampoo ja hoitoaine.

Kuivashampoo on pastellien ystävä

Kuivashampoolla voit pidentää hiustesi pesuväliä. Käytä sitä silloin tällöin. Kuivashampoo on erityisen hyvä vaihtoehto pastellien sävyisille hiuksille.

 

Tehosta hiusvärin huoltoa täsmäkeinoin

Maskit

Väripigmenttiä sisältävät maskit eli muun muassa shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot ovat erittäin hyviä värin hehkua säilyttäviä tuotteita. Valitse tuote, joka on mahdollismman lähellä hiusvärisi sävyä. Voit testata esimerkiksi KC Professionals Color mask -tuotteiden shampoota ja tehohoitoa.

Suoravärit

Myös suoraväreillä voit pidentää värisi hohtoa helposti kotona. Värivaihtoehtoja riittää aina kirkkaista ja pastellisista liiloista ja vihreistä tummiin ruskeisiin. Valinnan varaa riittää. Jos haluat käyttää suoraväriä säästeliäästi, sekoita sitä aina tippa hoitoaineen joukkoon.

 

Peachy Coral makes us weak at the knees #crazycolor

Henkilön Crazy Color official (@crazycolorltd) jakama julkaisu

17. 05ta 2016 klo 10.36 PDT

Muista suojautua hiusvärisi kuluttajilta

Suojaa hiukset porottavalta auringolta

Vaaleisiin sävyihin auringon raidat voivatkin sopia mutta kylmiin tummin väreihin eivät. Käytä siis hattua tai huivia kesän porottavimpina päivinä.

Uimahattu

Uimahallin veden kloorilla on hiusväriä haalistava vaikutus. Kannattaakin vetää päähän uimahattu ja hiusvärisi kiittää. 

Ohjeita hiusvärin hehkun säilyttämiseen antoivat QTimen Ninni, Sanni ja Anna.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.