maaliskuu 26, 2017

Aito ja alkuperäinen QTime Malminkadulla

”QTime on rakkaudella tehty ja rakkaudella kasvanut omaksi itsekseen”, on merkityksellinen lause, sillä se on myös ollut pian jo viiden vuoden ajan menestyksemme avain. Jotta voimme toimia samalla tavalla myös jatkossa, pitäydymme aidon ja alkuperäisen QTimen toiminnassa malminkatu kahdessakymmenessä ja jätämme The Spotin kansakoulukujalla kiitollisina taaksemme.

Täällä Malminkadulla kaunistaudutaan QTime-tiimiläisten käsissä aivan kuten ennenkin. Mikä parasta, porukkamme vahvistuu entisestään kevään mittaan. Uutisista kuulet ensimmäisenä seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Aikasi voit varata tuttuun tapaan ajanvarauksen kautta tai puhelimitse 044 777 0776. 

Tervetuloa QTime Hair Design -liikkeeseemme malminkatu kahteenkymmeneen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.