maaliskuu 02, 2017

Organic coloring by QTime

QTimessa tehdään nyt myös kasvivärjäyksiä. Jos olet herkistynyt tavallisille hiusväreille tai haluat muuten vain ekoilla, on laatuaika kasvivärien parissa juuri sinulle. QTimen kasvivärikouluttaja ja Top Hair Designer Ninni päätti opetella kasvivärjäystä muun muassa siksi, että voisi tuoda esiin ammattilaisten taidoilla toteutetun kasvivärjäyksen upeita tuloksia.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Reetan hiusten tyvi värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Wine Red. Latvaan levitettiin väritöntä hennaa eli cassiaa hoitamaan ja antamaan kiiltoa.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Hannan hiukset värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Wheat Blonde.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Janikan hiukset värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Strawberry Blonde.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Sallan hiukset värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Wine Red.

Hiusmallit meikkasi Linda ja Kira.

Kuvat: Paula Kesäläinen

Jos haluat varata aikasi kasvivärjäykseen QTimessa, voit varata sen puhelimitse +358 44 777 0776. Kasviväreillä värjäävät Ninni ja Linda.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.