helmikuu 20, 2017

Vinkki herkälle hiuspohjalle

Perushiuspohja on ja pysyy eikä sitä tule ajateltua. Herkkä hiuspohja sen sijaan kutisee, kirvelee, polttelee ja hilseilee. Pakko raapia. Mikä neuvoksi?

Neccin tuotteet herkkä päänahka

Monen hiuspohjan ongelmista kärsineen taikasana on Neccin, Grazette of Sweden -merkin tuotesarja hyvin herkälle hiuspohjalle. Neccin on voittanut meidät ja monet asiakkaamme nopeasti puolelleen. Pyysimme heitä kertomaan omia kokemuksiaan Neccin-tuotteiden käytöstä, koska kyseessä on toimiva ja kokeilemisen arvoinen laatutuotesarja herkälle hiuspohjalle.

Oona suosittelee tuotetta jokaiselle, jolla esiintyy atooppista ihottumaa tai yliherkkyyttä vahvoille aineille.

”Päänahkani on aina ollut hyvin herkkä ja reagoinut moniin hiustuotteisiin kutisemalla. Neccin -shampoo ja -hoitoaine ovat ensimmäiset tuotteet, jotka sopivat minulle täydellisesti. Oireet ovat poissa eikä päänahkakaan ole enää yhtä hellä kuin ennen. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen puhtaammilta eivätkä rasvoitu yhtä nopeasti.”

Hannele taas oli kokeillut lukuisia eri tuotteita ennen kuin testasi Necciniä, joka auttoi.

”Olen aidosti myyty, sillä en enää uskonut mikään auttavan hiuspohjaani. Se oli usein ruvella raapimisesta ja sain väriaineista ikäviä reaktioita. Kuitenkin aloitettuani käyttämään Neccin -shampoota ja hoitoainetta, oireet ovat hävinneet. Edes hiusten värjääminen ja päivittäinen pesu eivät ole ongelma. Ohuet ja helposti takkuuntuvat hiukset tuntuvat nyt helppohoitoisilta ja hyväkuntoisilta. Erityisesti paksu, voidemainen hoitoaine on suosikkini.”

Neccin tuotteet herkkä päänahka

Neccin -tuotesarja koostuu neljästä eri tuotteesta, 1, 2 ja 4 ovat shampoita ja 3 on kaikkien shampoiden kanssa käytettävä hoitoaine.

Neccin 1: tehokas, hoitava ja kosteuttava hilseshampoo.

Neccin 2: mieto, hellävarainen, hilseeltä suojaava ja myös hiusväriä suojaava shampoo.

Neccin 4: tasapainottava, hellä ja kosteuttava shampoo.

Neccin 3: hilseeltä suojaava, kosteuttava ja värisävyn säilyttävä hoitoaine, jota suositellaan käytettäväksi jokaisen shampoon kanssa. Voidemainen hoitoaine kannattaa hieroa päänahkaan. Se hoitaa hiuspohjaa ja tekee hiuksista helposti kammattavat ja sileät.

Paulalle tuotesarja toimii kuin unelma. Samalla hävisivät miehenkin hilseongelmat.

”Olin päänahkani kanssa pulassa; se oli usein jopa verillä raapimisesta. Etenkin talvella ilmastointi pahensi asiaa. Ero tuntui kuitenkin heti kokeiltuani Necciniä. Kätevää on se, että voimme molemmat, mieheni ja minä, käyttää samoja tuotteita hyvillä mielin ilman minkäänlaisia oireita. Neutraali tuoksu on myös iso plussa. Tuotteet toimivat hyvin myös kesällä.”

Neccin tuotteet herkkä päänahka

Tiina sai vinkin kampaajaltaan.

”Parasta näissä tuotteissa on hilseilevän päänahan ongelmien häviämisen lisäksi kosteuttava tunne. Hiukset voi pestä useamman kerran viikossa päänahan kuivumatta tai ärsyyntymättä. Käytän shampoita 1 ja 4 sekä hoitoainetta.”

Merja käyttää hoitoainetta täsmätuotteena tarvittaessa.

”Kortisonivoidetta välttääkseni kokeilin hoitoainetta ihovoiteen tapaan kutiseviin kohtiin. Se todella rauhoitti ihoa. Käytän myös shampoota, Neccin 1, pitääkseni hiuspohjaa yleisesti hyvässä kunnossa. Eiväthän kaikki tuotteet toimi kaikilla, mutta näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.”

 

Koetko myös hennot tai ohuet hiukset haasteeksesi? Me voimme auttaa!

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.