helmikuu 12, 2017

Ystävänpäivä-arvonta

Voita yhteinen kaunistautuminen ystäväsi kanssa QTimessa. Laatuaikaa ja hemmottelua kaksistaan, vierekkäisissä penkeissä, samaan aikaan ja molemmilla käytettävissä 50%:n alennus väri- ja leikkauspaketista.

Osallistut QTimen Ystävänpäivä-arvontaan tykkäämällä sen postauksesta QTimen ja The Spotin Facebookissa tai Instagramissa. Arvonta päättyy 14.2. klo 23.59. Huomaathan, ettei Ystävänpäivä-arvonnan voittotarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tsemppiä ja mahtavaa Ystävänpäivää!

Kuva: Paula Kesäläinen

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.