marraskuu 03, 2016

Ilmainen lahjakortti isälle

Leikkaamalla ja värjäämällä hiuksesi meillä ennen isänpäivää (13.11.), saat isälle lahjakortin ilmaiseen hiustenleikkuuseen.

Toimi näin: varaa aikasi Trainee Hair Designerille tai Hair Designerille Malminkadun tai Kansakoulukujan liikkeeseemme tästä. Kirjoita lisätietoihin kampanjakoodi: isänpäivä2016. Jos varaat aikasi puhelimitse, muista mainita koodi, jotta hyödyt kampanjasta.

Lähtiessäsi saat mukaasi lahjakortin, jolla isäsi saa hiustenleikkuun Trainee Hair Designerille (lahjakortin arvo 32-51 €) tai Hair Designerille (lahjakortin arvo 49-81 €) ilmaiseksi.

Käytännöllinen lahja, joka ei edellytä lisää hyllytilaa ja ilahduttaa jokaista isää. Tervetuloa ja erittäin hyvää tulevaa isänpäivää!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.