lokakuu 31, 2016

Uusi hiuskokoelma Särö

QTime Hair Design -hiuskokoelmamme SÄRÖn kuvat ovat nyt ensi kertaa myös sähköisesti ulottuvillasi. SÄRÖn ydin on hiusten liikkuvuudessa. Muodot, valot ja varjot yhdistyvät vaikuttavasti valokuvaaja Kanerva Mantilan ja QTime-hiustaiteilijoidemme visiossa avata uusia näkökulmia perinteisten hiuskuvien rinnalle.

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

”SÄRÖ tuo uniikin lisän suomalaiseen hiuskuva-kulttuuriin. Se on taiteellinen ja korkealaatuinen kansainvälisyyttä unohtamatta. Tällaisia kuvia ei ole juuri ennen Suomessa tehty”, kertoo kokoelman hiusväreistä vastannut Top Hair Designer Anna Vuoristo.

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelmaq

SÄRÖ on nimensäkin mukaisesti särö perinteisessä hiuskatalogiryppäässä. Valokuvaaja Kanerva Mantila toteutti uudenlaista näkökulmaa kontrasteilla.

”SÄRÖn muotokieli kestää aikaa ja puhuttelee voimakkaasti dramatiikalla ja samalla herkkyydellä. Siinä on vastakohtia: orgaanista ja graafista, mustaa ja valkoista sekä liikettä ja jämäkkyyttä.”

 

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

Juuri kontrasteilla sekä valoilla ja varjoilla tuotiin esiin myös hiusten liikkuvuutta eli tuttua QTime-filosofiaa parhaimmillaan.

”Sitä ovat arjessa helposti asettuvat, mutta vaivattomasti iltamenoihin muunneltavat hiukset. Loistavat värit ja tekniset leikkaukset. Kokoelma on näyttöä osaamisestamme”, painottaa Top Hair Designer Sanni Wallen.

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

SÄRÖn avoimessa suunnittelussa ja toteuttamisessa parasta oli yhteistyö. Anna Vuoristolle se onkin onnistumisen salaisuus.

”Jokaisen osaajan omaa näkemystä, taitoja ja luovuutta tarvittiin. Porukallamme oli todella hyvä fiilis. Lopputulos on visuaalinen nautinto, josta olemme ylpeitä.”

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.