lokakuu 31, 2016

Terveisiä Lontoosta -hiusnäytös The Spotissa

Vuosi toisensa jälkeen Lontoo toimii suunnannäyttäjänä, kun lokakuussa järjestettävät Salon International -messut keräävät trendien janoiset hiusammattilaiset yhteen maailmalta. Oli kysymys mikä tahansa, Lontoo vastaa. Niin se teki tänäkin vuonna.

Nyt voit Lontoolaistua The Spotissa 17.11. klo 18.30-19.30, kun palaamme takaisin messuhumuun kooten yhteen parhaat palat hiusnäytöksessä The Spotin ja QTimen huippuvalmentajien, Veli-Pekka Syväojan ja Reijo Salimäen, vetäminä. 

Mukana näytöksessä TheSpot QTime -tiimi, Finone ja Grazette of Sweden.

Ilmainen tapahtuma sopii kaikille hiusmuodista kiinnostuneille. Ilmoittaudu 15.11. mennessä tapahtumasivulla Facebookissa tai sähköpostitse info@thespot.fiTervetuloa! 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.